Duplex Suit tek rr. e Dibrës | Tiranë | Space Architects

Tirana / Albania / 2021

0
0 Love 127 Visits Published

Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects . Art , Dizanj , cilesi , Korrektesi e gjeni vetem tek ne . Bazuar me tendencat e fundit te modes , me nje nderthurje delikate dhe te vecante stilesh dhe perzgjedhjesh , ju mund te keni shtepine qe keni enderruar .


http://space.al/


Kontakt - 0692804800


#space #archiects #interiordesign #furniture #homedesign #kitchen #livingroom #Art #design #spacious #bylove #roomy #bedroom #children #kids #beds #personalized


 

0 users love this project
Comments
  comment
  user
  Enlarge image

  Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects . Art , Dizanj , cilesi , Korrektesi e gjeni vetem tek ne . Bazuar me tendencat e fundit te modes , me nje nderthurje delikate dhe te vecante stilesh dhe perzgjedhjesh , ju mund te keni shtepine qe keni enderruar . http://space.al/ Kontakt - 0692804800 #space #archiects #interiordesign #furniture #homedesign #kitchen #livingroom #Art #design #spacious #bylove #roomy #bedroom #children #kids #beds #personalized  

  Project details
  • Year 2021
  • Work started in 2021
  • Work finished in 2021
  • Status Completed works
  • Type Apartments / Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture
  Archilovers On Instagram