ŻBIK

Wyszków / Poland / 2020

2
2 Love 407 Visits Published

COLLABORATION : https://www.instagram.com/_fosafosa/
Location : GULCZEWO, Poland
Project date : 2020


Description :
A PROJECT OF A SUMMER HOUSE LOCATED IN A FOREST BY THE BUG RIVER.
THE BODY OF THE HOUSE IS A PRISM WITH THE BASE OF A TRIANGLE. ONE OF THE CORNERS WAS RAISED IN ORDER TO OBTAIN A SLANTING "ROOF" REFERRING TO THE NEIGHBORING HOUSES.
IN THE PLAN WE DISTINGUISH TWO ZONES - LIVING/RESTING AND THE SAUNA. THEY ARE SEPARATED BY A TERRACE - THE ENTRANCE VESTIBULE. THE WALLS HAVE BEEN RE-CUT REVEALING THE VIEW OF THE FOREST. IN THIS WAY, A CLEARING WAS CREATED AND A TERRACE "IN THE MIDDLE OF THE FOREST". - SHELTERED FROM RAIN AND WIND WITH THE FOREST IN FRONT OF THE EYES AND BEHIND THE BACK.

2 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    COLLABORATION : https://www.instagram.com/_fosafosa/ Location : GULCZEWO, PolandProject date : 2020 Description : A PROJECT OF A SUMMER HOUSE LOCATED IN A FOREST BY THE BUG RIVER. THE BODY OF THE HOUSE IS A PRISM WITH THE BASE OF A TRIANGLE. ONE OF THE CORNERS WAS RAISED IN ORDER TO OBTAIN A SLANTING "ROOF" REFERRING TO THE NEIGHBORING HOUSES.IN THE PLAN WE DISTINGUISH TWO ZONES - LIVING/RESTING AND THE SAUNA. THEY ARE SEPARATED BY A TERRACE - THE ENTRANCE VESTIBULE. THE WALLS HAVE BEEN RE-CUT...

    Project details
    • Year 2020
    • Work started in 2019
    • Work finished in 2020
    • Status Current works
    Archilovers On Instagram
    Lovers 2 users