Residência FF

Curitiba / Brazil / 2020

41
41 Love 1,340 Visits Published

The Young couple, that formerly had asked TN Architecture Team to make their first apartment, decided that was time to move into a house, ensuring more space and comfort for the whole family. For this reason, once again, the couple searched the Office, to develop a house with a lot of personality and joviality, integrated and functional.


Right at the entrance, it was created a sheared panel setting a corridor that prepares yourself to the living, all integrated, with predominance of gray, but with occasional touches of colors, like the blue at the buffet, made exclusively for the clients, and the pink of the artwork that highlights with the floral arrangements.


Cherishing the functionality, the coffee table was substituted by a stool – which is very versatile – and only having one shelf over the TV – making sure bigger range for the space and circulation of the living room.


The great spotlight of the kitchen is the blue cabinet with glass windows, that brings youthful air, relating it to the concept. The countertops were made with Branco Paraná marble, made with natural brushed finished, ensuring a lot of identity and an unique finalization to this space.


At the private pavement, there is the couple´s suite and the bureau. The first one was thoughted along with a paint that aligns with the curtain’s holders, descending through the wardrobe door, as if it was a big box, where the couple´s bed is projected. At the bureau, there is a wide workbench where the clients can work alongside. There is also the wardrobe with mirrored doors, that guarantee remnant space for the necessities, but disguise in the ambient.


 All photos were taken by Macarios (@macarios)

41 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The Young couple, that formerly had asked TN Architecture Team to make their first apartment, decided that was time to move into a house, ensuring more space and comfort for the whole family. For this reason, once again, the couple searched the Office, to develop a house with a lot of personality and joviality, integrated and functional. Right at the entrance, it was created a sheared panel setting a corridor that prepares yourself to the living, all integrated, with predominance of gray, but...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 41 users