Mountain House

12
12 Love 1,214 Visits Published

The idea of ​​the design start from the base that  was already there on the site of the 4 old trees, and we wanted to building our project without cut or move the trees so we built our project around the trees and in the space of between we made a backyard in front of the trees


 


We divided the project into three levels according to the client need.


One level for family parents


one level for son's of the family and his wife


 we connect these two level by the level above which is the recreational sports space


 


Project canopies can be mechanically opened and closed depending on sun move or depending on person


 


The windows of the valley side can be opened and closed so that windows become a terrace and terrace becomes a windows and the structure of this system is a cable structure


 


The modeling of this project is done in 3-D MAX 2019 software and after completing material and exposure modeling in V-RAY 4.1 and check out rendering steps with photo shop post production operation has been applied to get perfect result and real render

12 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    The idea of ​​the design start from the base that  was already there on the site of the 4 old trees, and we wanted to building our project without cut or move the trees so we built our project around the trees and in the space of between we made a backyard in front of the trees   We divided the project into three levels according to the client need. One level for family parents one level for son's of the family and his wife  we connect these two level by the level above...

    Project details
    • Status Unrealised proposals
    • Type Single-family residence / Chalets, Mountains houses
    Archilovers On Instagram
    Lovers 12 users