The White Cube

Mykonos / Greece / 2020

38
38 Love 1,396 Visits Published

This residence in Kalafati stands out boldly from the surrounding landscape while simultaneously preserving a sense of Cycladic architectural traditions. The different sections of the residence have been separated according to function, divided into living rooms and private rooms. The main entrance serves as a core connector of the two structures. From here, visitors select a direction depending on their needs.


The lounge and kitchen are situated in the living areas, in direct contact with the exterior swimming pool and landscaped area with panoramic sea views.


In the private area we find the guest room, which is separated from the bedrooms by an atrium. Outside of the residence, the dominant element is water.

38 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This residence in Kalafati stands out boldly from the surrounding landscape while simultaneously preserving a sense of Cycladic architectural traditions. The different sections of the residence have been separated according to function, divided into living rooms and private rooms. The main entrance serves as a core connector of the two structures. From here, visitors select a direction depending on their needs. The lounge and kitchen are situated in the living areas, in direct contact with the...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 38 users