Cabo do Mundo

Madrid / Spain / 2018

1
1 Love 118 Visits Published


The project begins with the premise of transforming the previous spa into a new restaurant of two floors that speaks up about the old and Italian restaurant aesthetics in the ’60s


The elements and material that have been used to get the beforementioned aesthetic were: First, the entire floor of the existing stone has been maintained, giving the project a relaxed and dense atmosphere. In contrast to the floor, the walls have been designed with solid tones in light blue. In some cases, the surfaces have been covered with a tinted pine “skin” with a marked zigzag texture. These elements, added to the lighting, that consists of suspended blown glass lamps, and the LED backlight, and abundant vegetation in flowerpots, create a wide, relaxed and dense space

1 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project begins with the premise of transforming the previous spa into a new restaurant of two floors that speaks up about the old and Italian restaurant aesthetics in the ’60s The elements and material that have been used to get the beforementioned aesthetic were: First, the entire floor of the existing stone has been maintained, giving the project a relaxed and dense atmosphere. In contrast to the floor, the walls have been designed with solid tones in light blue. In some cases, the...

    Project details
    • Year 2018
    • Work started in 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Completed works
    • Type Bars/Cafés / Restaurants / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users