House in San Vicente de Paul

Valencia / Spain / 2020

60
60 Love 2,198 Visits Published

The completed project consisted of renovating a single-family dwelling located in a neighbourhood on the outskirts of the city of Valencia.


The home sits on the end of a row of terraced houses, which form part of a residential complex created at the beginning of this century.


The new layout of the ground floor defines a continuous space in which the kitchen and living room are separated only by items of furniture positioned in the centre of the space, together with a double-sided fireplace.


The materials selected for this project aim to create a clean, serene atmosphere that allows individual elements to stand out, presented as works of art.

60 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    The completed project consisted of renovating a single-family dwelling located in a neighbourhood on the outskirts of the city of Valencia. The home sits on the end of a row of terraced houses, which form part of a residential complex created at the beginning of this century. The new layout of the ground floor defines a continuous space in which the kitchen and living room are separated only by items of furniture positioned in the centre of the space, together with a double-sided...

    Project details
    • Year 2020
    • Work started in 2019
    • Work finished in 2020
    • Main structure Reinforced concrete
    • Client Israel Pérez & Laura López
    • Contractor Tesela Gestión
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Single-family residence / Social Housing
    • Websitehttps://balzararquitectos.com/
    Archilovers On Instagram
    Lovers 60 users