Home E+G

Tortona / Italy / 2019

0
0 Love 124 Visits Published

Redistribution of the interior spaces of an attic located inside a building in the historic center of a city in the province of Alessandria. Starting from a somewhat obsessive space characterized by the usual presence of a central corridor on which the various rooms opened, an attempt was made, in the non-generous size of the accommodation, to create a fluid environment, with movable filter elements which allowed the perception of the entire space, and only dividing the living area from the night. The presence of colorful upholstery and furnishings define an informal and original environment

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Redistribution of the interior spaces of an attic located inside a building in the historic center of a city in the province of Alessandria. Starting from a somewhat obsessive space characterized by the usual presence of a central corridor on which the various rooms opened, an attempt was made, in the non-generous size of the accommodation, to create a fluid environment, with movable filter elements which allowed the perception of the entire space, and only dividing the living area from the...

    Project details
    • Year 2019
    • Work started in 2018
    • Work finished in 2019
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture / Lofts/Penthouses
    Archilovers On Instagram