green tunnel

a connection Pavia / Italy / 2018

0
0 Love 85 Visits Published

The restrictions imposed by the connection of two offices in the province of Pavia, out of square and two different heights, determined the shape of this brief passage. Too short to be claustrophobic, has found its formal response in an expressionist modulation. Beside the existing Doussiè wooden floor, there are the green wood panels, a polycarbonate wall that closes the perspective, and Burgundy stone for the new short staircase.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The restrictions imposed by the connection of two offices in the province of Pavia, out of square and two different heights, determined the shape of this brief passage. Too short to be claustrophobic, has found its formal response in an expressionist modulation. Beside the existing Doussiè wooden floor, there are the green wood panels, a polycarbonate wall that closes the perspective, and Burgundy stone for the new short staircase.

    Project details
    • Year 2018
    • Work started in 2017
    • Work finished in 2018
    • Main structure Wood
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Interior Design
    Archilovers On Instagram