The Hill Nanxiang Li Dianjiao Commercial Center

SUSTAINABLE SCENARIOS nanxiang / China / 2018

0
0 Love 92 Visits Published

The mall stands in a new area populated by young families with kids. Its development follows an organic and harmonic shape
with a green roof coverage set with a totally accessible playground. The park will offer
a place for social meeting, pleasant and dominated by nature. A fundamental resource in a reality where public spaces, like for example squares, are running out. This area, and not only the shops hosted in, represents the first opportunity of the commercial centre, which is a space melting social dimension, entertainment and shopping.

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The mall stands in a new area populated by young families with kids. Its development follows an organic and harmonic shape with a green roof coverage set with a totally accessible playground. The park will offer a place for social meeting, pleasant and dominated by nature. A fundamental resource in a reality where public spaces, like for example squares, are running out. This area, and not only the shops hosted in, represents the first opportunity of the commercial centre, which is a space...

    Project details
    • Year 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Completed works
    Archilovers On Instagram