Link House

Chiswick / Australia / 2012

7
7 Love 350 Visits Published

Separating the living quarters from the sleeping quarters is an important part of the brief for this young and busy family.


The public space of the living area is housed in a glass pavilion using minimal structure.


The pavilion is designed in the true sense of the word: surrounded by gardens, terraces and breezeways allowing in the bay environment, the sun, the air and the views.


The design attempts to blur the boundary between the inside and the outside whilst maintaining a strong sense of distinction between privacy and openness.

7 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Separating the living quarters from the sleeping quarters is an important part of the brief for this young and busy family. The public space of the living area is housed in a glass pavilion using minimal structure. The pavilion is designed in the true sense of the word: surrounded by gardens, terraces and breezeways allowing in the bay environment, the sun, the air and the views. The design attempts to blur the boundary between the inside and the outside whilst maintaining a strong sense of...

    Project details
    • Year 2012
    • Work finished in 2012
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 7 users