Penthouse in Costa Blanca

Alicante / Spain / 2019

42
42 Love 3,159 Visits Published

The project consists in the refurbishment of a penthouse located in the Costa Blanca of the Mediterranean Sea.



The main floor, articulated in a single room, seeks continuity between the kitchen, the living room, the terrace and the landscape. On the upper floor, where the night area is located, the master bedroom opens out to the sea through a terrace and has a large dressing room that meets each one of the clients' preferences.


In order to delimit the spaces different elements are used. On the one hand, the staircase, made of white stone, conceived as a sculptural element that, together with the kitchen as furniture, allow the use of spaces. On the other hand, a black stone element includes the humid areas and serves to configure the space of the master bedroom.



Boosting the views of the Bay of Altea becomes the last and most important element of this proposal.

42 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project consists in the refurbishment of a penthouse located in the Costa Blanca of the Mediterranean Sea. The main floor, articulated in a single room, seeks continuity between the kitchen, the living room, the terrace and the landscape. On the upper floor, where the night area is located, the master bedroom opens out to the sea through a terrace and has a large dressing room that meets each one of the clients' preferences. In order to delimit the spaces different elements are used. On...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 42 users