"On the highest level"

Parus/Minsk,Belarus Minsk / Belarus / 2018

18
18 Love 1,038 Visits Published

Our task was to create a place where the owners of a spacious four-room apartment, in the center of Minsk will be able to relax and meet their guests. The apartment had a complex layout, with which we had to work a lot with. There was not a single straight wall on the plan. All longitudinal walls diverged radially from the center, and all transverse - in an arc. With this layout, a lot of unused zones were formed in which it was difficult to place anything. 


We came up with our structure and built the layout around the central axis, having at our disposal several right angles. The customers completely trusted us in the design issues and they didn’t limit us in anything. 


It was extremely difficult task for the designer. The field for creativity was very large, we wanted to realize all the ideas at once, but at the same time to maintain a complete image of the apartment. We chose a modern, concise and quite strict style. 


We were not fond of decorating but focused on the subject design. We chose a good brand furniture and quality materials. The most spacious area in the apartment was the living room combined with the kitchen and dining room.


 

18 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Our task was to create a place where the owners of a spacious four-room apartment, in the center of Minsk will be able to relax and meet their guests. The apartment had a complex layout, with which we had to work a lot with. There was not a single straight wall on the plan. All longitudinal walls diverged radially from the center, and all transverse - in an arc. With this layout, a lot of unused zones were formed in which it was difficult to place anything.  We came up with our structure...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 18 users