CP14 vol2

interior design in Milano Milan / Italy / 2018

14
14 Love 591 Visits Published

We were asked to design again a fomer project we did in 2011. The couple bought the apartment below theirs and they wanted to connect the two spaces but without compromising the previous project in which they lived well.



We decided to create a link viusally and graphically by creating a sublte metal and wood stair that easily connected the spaces by creating a new experience.


Result very convenient merging the stair structure with shelves and a desk, also because the space of connection are two pubblic spaces of the house, a living room and a studio.


The lower floor was also renovated by creating a style coherence with the rest of the house, soft colours and white materials to enlight the areas.

14 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    We were asked to design again a fomer project we did in 2011. The couple bought the apartment below theirs and they wanted to connect the two spaces but without compromising the previous project in which they lived well. We decided to create a link viusally and graphically by creating a sublte metal and wood stair that easily connected the spaces by creating a new experience. Result very convenient merging the stair structure with shelves and a desk, also because the space of connection are...

    Project details
    • Year 2018
    • Work started in 2017
    • Work finished in 2018
    • Main structure Wood
    • Client Privato
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture / Lighting Design / Lofts/Penthouses / Furniture design
    • Websitehttps://co-arch.tumblr.com/post/187640345062
    Archilovers On Instagram
    Lovers 14 users