Thankusir Neverland | The old building, which looks like a box, was reborn by deconstructing

Designers: Bo Zhou & YuYang Cai Shenyang / China

19
19 Love 2,714 Visits Published

Project Name: Thankusir Neverland


Project Type: Restaurant


Project Area: 2000 sqm


Project Location: ShenYang, China


Designers: Bo Zhou & YuYang Cai


Design company: ShenYang Jingle Design Company


Photograph: Xing Mu, Wen Xing

19 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Project Name: Thankusir Neverland Project Type: Restaurant Project Area: 2000 sqm Project Location: ShenYang, China Designers: Bo Zhou & YuYang Cai Design company: ShenYang Jingle Design Company Photograph: Xing Mu, Wen Xing

    Project details
    • Status Completed works
    • Type Restaurants
    Archilovers On Instagram
    Lovers 19 users