H.L.HOUSE

Taichung / Taiwan / 2019

6
6 Love 1,368 Visits Published

With black and white, corrdinateing minimalist lines, it serves as the main axis of the overall space design, leaving the color to interior decorations, creating a modern home environment with pure and yet warm texture.


 


In the open space, we cooperate with the original layout to create a visual connection between the entrance, the dining room and the living room. The flat dark wood platform extends from the entrance to the TV wall of the living room; The dark sheet connects the height of the kitchen countertop and creates the function of the dining room; the cabinet and the window seat use the upper and lower picks extend the color of the TV wall to the visual main wall, and continue the penetration of natural light.


 


The private sector is matched by the owner's favorite color, using the natural wood and concrete match the bright blue wall without being abrupt; The black and white is calm and clean with gray texture walls, and dividing lines to reduce the pressure of the wall and the cabinet, so that the materials bring out their own texture and overall style.


 

6 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    With black and white, corrdinateing minimalist lines, it serves as the main axis of the overall space design, leaving the color to interior decorations, creating a modern home environment with pure and yet warm texture.   In the open space, we cooperate with the original layout to create a visual connection between the entrance, the dining room and the living room. The flat dark wood platform extends from the entrance to the TV wall of the living room; The dark sheet connects the height...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 6 users