Dias da Silva

studio renovation Coimbra / Portugal / 2018

14
14 Love 1,024 Visits Published

The renovation of the studio results from a low-budget and minimum demolition approach. The purpose of the intervention intends the transformation of the studio’s inner atmosphere.
The proposal consists of a continuous carpentry element that organizes the space. Functionally, it is the element of spatial transition that integrates the supporting programs for the inner areas – an entrance closet, a kitchen cabinet, a bedroom wardrobe. Visually, it is the spatial reference, by its rupture with the simple existing materials.

14 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The renovation of the studio results from a low-budget and minimum demolition approach. The purpose of the intervention intends the transformation of the studio’s inner atmosphere. The proposal consists of a continuous carpentry element that organizes the space. Functionally, it is the element of spatial transition that integrates the supporting programs for the inner areas – an entrance closet, a kitchen cabinet, a bedroom wardrobe. Visually, it is the spatial reference, by its...

    Project details
    Archilovers On Instagram
    Lovers 14 users