House in Sintra

Sintra / Portugal / 2018

1
1 Love 328 Visits Published

The project consisted of the interior remodelling of a house that was characterized by the existence of spaces with reduced dimensions and solar exposure.



The total area of space and the need for a controlled cost led to the demolition of the existing small rooms, facing the house as an open space whose kitchen and sanitary installation hide behind a wall in OSB. This wall is, in this sense, the only dissonant element in space, giving it both clarity and dynamism. There is, therefore, the possibility of opening fully or partially the kitchen, leaving for those who live in the space the option of narrowing or increasing the relationship with the room.

1 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project consisted of the interior remodelling of a house that was characterized by the existence of spaces with reduced dimensions and solar exposure. The total area of space and the need for a controlled cost led to the demolition of the existing small rooms, facing the house as an open space whose kitchen and sanitary installation hide behind a wall in OSB. This wall is, in this sense, the only dissonant element in space, giving it both clarity and dynamism. There is,...

    Project details
    • Year 2018
    • Work started in 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Refurbishment of apartments
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users