sherpany

Zurich / Switzerland / 2017

3
3 Love 625 Visits Published

Redesign of the office space of the Zurich branch of the software development company sherpany. A color concept according to Goethe and transparent elements convey a fresh, open attitude that corresponds to the principles of sherpany. The design process was implemented in virtual reality - to the delight of the VR-affine client.

3 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Redesign of the office space of the Zurich branch of the software development company sherpany. A color concept according to Goethe and transparent elements convey a fresh, open attitude that corresponds to the principles of sherpany. The design process was implemented in virtual reality - to the delight of the VR-affine client.

    Archilovers On Instagram
    Lovers 3 users