bAAn

Bangkok / Thailand / 2018

19
19 Love 1,441 Visits Published

Architect: Anonym studio, Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate


Interior designer: Anonym, Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate


Location: Bangkok, Thailand


Area: 500 sq.m.


Photo by Chaovarith Poonphol


 


The new house for an extended family is located on the same property as the owner's old home. The two residences stand in a parallel orientation and are separated by a swimming pool, which exists as a part of the original residential program. This communal area also connects, and at the same time contributes, to the visual divide between the two residences. It lessons the congestion of the program and allows for the family members to see and interact with each other. Surrounded by the green of the trees and garden, the space embraces the succulence from all directions expect for the west- facing wall. The allocation of restrooms and storage rooms that help to filter the afternoon heat and intentional. Exposed concrete was brought in to reflect the owners/ taste and preference for sleekness and simplicity. Black aluminum panels wrap the exterior wall to maximize the privacy while natural light and wind are still allowed to make their presence within the house.

19 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Architect: Anonym studio, Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate Interior designer: Anonym, Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate Location: Bangkok, Thailand Area: 500 sq.m. Photo by Chaovarith Poonphol   The new house for an extended family is located on the same property as the owner's old home. The two residences stand in a parallel orientation and are separated by a swimming pool, which exists as a part of the original residential program. This communal...

    Project details
    • Year 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 19 users