Brand Orthodontics

Mainz / Germany / 2017

13
13 Love 696 Visits Published

A reconstruction of the last floor of an office building in an orthodontics clinic – a fresh working space for young professionals.


Letting in natural light turned out to be the main focus in the design. All along with the functional specifics of a clinic and the client’s need for a frendly and inviting enviorenment.

13 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    A reconstruction of the last floor of an office building in an orthodontics clinic – a fresh working space for young professionals. Letting in natural light turned out to be the main focus in the design. All along with the functional specifics of a clinic and the client’s need for a frendly and inviting enviorenment.

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2016
    • Work finished in 2017
    • Client Brand Othodontics
    • Status Completed works
    • Type Hospitals, private clinics / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 13 users