Apartment in Barcelona | Pepe Gascón Arquitectura

New interior layout and styling of a top floor apartment in Barcelona Barcelona / Spain / 2017

11
11 Love 1,630 Visits Published

Complete renovation and interior design project of an apartment in Barcelona's Gracia neighbourhood. The project has prioritised spatial fluidity and the comfort of the future occupant.


Instead of the previous long corridors and maze-like layout, spaces in the apartment have been joined together to emphasize the home's width rather than its length. At the same time, the natural light from both ends of the apartment is now used to maximum effect.


In the communal area, the structural geometry has been enhanced, dividing the zone into three adjoining spaces with the kitchen as the unifying element.


The use of black and white, together with wood, give the home a warm and at the same time elegant feel.

11 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Complete renovation and interior design project of an apartment in Barcelona's Gracia neighbourhood. The project has prioritised spatial fluidity and the comfort of the future occupant. Instead of the previous long corridors and maze-like layout, spaces in the apartment have been joined together to emphasize the home's width rather than its length. At the same time, the natural light from both ends of the apartment is now used to maximum effect. In the communal area, the structural geometry...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 11 users