The Hill Green Restaurant | Preshita Shah Gupta

Restaurant Interior Design Mumbai / India / 2015

0
0 Love 386 Visits Published

Being an organic, healthy food endorsing all vegetarian restaurant, our approach towards designing the interiors of the Hill Green Restaurant was to go all earthy and rustic. The aesthetics are guided by natural pine wood screens and panelling, with brass chandeliers sourced from the Chor Bazaar, Mumbai and vintage moroccan tiles. The bar on the mezzanine gets a younger vibe with the introduction of bright colours, poster frames and a custom designed Bar area carved out of pine wood panels.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Being an organic, healthy food endorsing all vegetarian restaurant, our approach towards designing the interiors of the Hill Green Restaurant was to go all earthy and rustic. The aesthetics are guided by natural pine wood screens and panelling, with brass chandeliers sourced from the Chor Bazaar, Mumbai and vintage moroccan tiles. The bar on the mezzanine gets a younger vibe with the introduction of bright colours, poster frames and a custom designed Bar area carved out of pine wood panels.

    Project details
    • Year 2015
    • Work started in 2015
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Bars/Cafés / Restaurants / Interior Design
    Archilovers On Instagram