Studio Three

Vancouver / Canada / 2018

56
56 Love 3,859 Visits Published

This renovation focused on building a sculptural light-filled liner inside a 106 year old space. With thrift, four layers of old construction and modifications were left untouched. All of the desks are simple glulam beams laid on their sides, all of the fixtures are custom made from raw steel, and the monolithic cabinetry is made from practical and cost-effective plastic laminate. The service spaces feel dark, hefty and crude, to contrast with the glowing, faceted and crisp work spaces.

56 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This renovation focused on building a sculptural light-filled liner inside a 106 year old space. With thrift, four layers of old construction and modifications were left untouched. All of the desks are simple glulam beams laid on their sides, all of the fixtures are custom made from raw steel, and the monolithic cabinetry is made from practical and cost-effective plastic laminate. The service spaces feel dark, hefty and crude, to contrast with the glowing, faceted and crisp work spaces.

    Project details
    • Year 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Completed works
    • Type Offices/studios / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 56 users