Kindergarten

Istanbul / Turkey / 2011

0
0 Love 499 Visits Published

The corridors of the building are re-interpreted according to the sizes of kindergarten students. The wall was moved by curvilinear lines in the corridor, and small cavities were designed according to the size of the kids going to the kindergarten.


Kids always prefer to be in places where they are at their size. We see kids who go under the table everywhere.These low gaps in the corridor will provide areas where children can feel comfortable psychologically.

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The corridors of the building are re-interpreted according to the sizes of kindergarten students. The wall was moved by curvilinear lines in the corridor, and small cavities were designed according to the size of the kids going to the kindergarten. Kids always prefer to be in places where they are at their size. We see kids who go under the table everywhere.These low gaps in the corridor will provide areas where children can feel comfortable psychologically.

    Project details
    • Year 2011
    • Main structure Reinforced concrete
    • Status Unrealised proposals
    • Type Kindergartens
    Archilovers On Instagram