Kigali House

Rome / Italy / 2018

36
36 Love 3,828 Visits Published

Refined spaces for a family with two little girls. A fluid apartment, without barriers between one environment and another, to allow the smallests to fully enjoy the space. It is the home of which Studio Strato designed the renovation on the top floor of a building in an elegant Roman area.


Through a wide arch from the living room you can access, without interruption, to the dining room, enlightened with natural light coming from the large windows through which you reach a small terrace.


Strong chromatic notes define the dining area, dominated by the dark blue of walls and ceiling, distinguishing it from the living area, characterized by light colors, stuccos on French-inspired walls and a light chestnut parquet that gives the house a classic and relaxed elegance.


The kitchen has glass doors that separate it from the dining room, leaving it in communication with this and completely exposed.


A hallway decorated with Fornasetti wallpaper leads to the master bedroom and to the two bathrooms, which have washbasins and open-faced wall tiles in Carrara marble, a material also chosen to maintain a link with the origins of the owner family.


In the area dedicated to the girls light colors dominate in the walls and in the parquet painted in white, in order to create a soft, cozy, magic environment.

36 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Refined spaces for a family with two little girls. A fluid apartment, without barriers between one environment and another, to allow the smallests to fully enjoy the space. It is the home of which Studio Strato designed the renovation on the top floor of a building in an elegant Roman area. Through a wide arch from the living room you can access, without interruption, to the dining room, enlightened with natural light coming from the large windows through which you reach a small...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 36 users