Private Flat

Progetto e realizzazione di interni / Housing design Volla / Italy / 2017

0
0 Love 345 Visits Published

The Flat is a new storey on the top of an existent structure whose boundaries, the staircase on the west side and the other propriety on the north, don't allow the natural lighting from their sides. The design of interior combines the best capture of the natural light (from south and west) with harmonic spaces. The living, at the entrance, is an open space with the kitchen on the left and a corridor which lead, through an intimate light and its particular "s" shape, to the two bedrooms and the two bathrooms.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The Flat is a new storey on the top of an existent structure whose boundaries, the staircase on the west side and the other propriety on the north, don't allow the natural lighting from their sides. The design of interior combines the best capture of the natural light (from south and west) with harmonic spaces. The living, at the entrance, is an open space with the kitchen on the left and a corridor which lead, through an intimate light and its particular "s" shape, to the two bedrooms and the...

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2018
    • Main structure Steel
    • Contractor Soluzioni New Lab
    • Status Current works
    • Type Apartments / Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram