Mapleton Ave Residence

2010 Boulder / United States / 2010

1
1 Love 197 Visits Published

The renovation and addition to a 1920’s wood-framed bungalow was centered around connecting the house to the extensive backyard. The addition of the house consisted of a new basement rec room, kitchen/living room, and second-floor master suite. The renovation of the original house included a new electrical system, lighting, and in-floor radiant heating. The aesthetic goal of the project was to blend the historic styling of the old house with a fresh contemporary feel.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The renovation and addition to a 1920’s wood-framed bungalow was centered around connecting the house to the extensive backyard. The addition of the house consisted of a new basement rec room, kitchen/living room, and second-floor master suite. The renovation of the original house included a new electrical system, lighting, and in-floor radiant heating. The aesthetic goal of the project was to blend the historic styling of the old house with a fresh contemporary feel.

    Project details
    • Year 2010
    • Work finished in 2010
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users