BayWa Munich

Munich / Germany / 2018

0
0 Love 174 Visits Published

As part of the renovation of the BayWa headquarters in Munich, the almost 50-year-old building was clad with overlapping concrete skin panels. A total of 11,000 m² in sahara and sandstone give the 20-storey building a new shell. The new, textured facade, made of thin, zigzag-shaped concrete skin panels, blends harmoniously into the appearance of the existing building.


Photos: Ditz Fejer


ARCHITECT: Hild und K Architekten

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    As part of the renovation of the BayWa headquarters in Munich, the almost 50-year-old building was clad with overlapping concrete skin panels. A total of 11,000 m² in sahara and sandstone give the 20-storey building a new shell. The new, textured facade, made of thin, zigzag-shaped concrete skin panels, blends harmoniously into the appearance of the existing building. Photos: Ditz Fejer ARCHITECT: Hild und K Architekten

    Project details
    • Year 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Current works
    Archilovers On Instagram