By the Way House

Poland / 2017

50
50 Love 4,290 Visits Published

The investor had his own vision of the interior arrangement with the living area on the first floor. Additionally, he wanted to place a house in the middle of the plot, far away from the river, where a marina was supposed to be. We decided to wrap functions arranged by the client and connect: entry, house and marina. It brought us to the idea of the ribbon, which was stretched across the entire area. First, from the entry as a road, then twisted and
shaping ceilings and walls of the house, wrapping the interior. Next, the ribbon was unrolled as a pier connecting the raised living room with the garden level. Then wriggling - the ribbon ran towards the river. So the road pierced the house. The garage with a glass wall interfered the living space.

50 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    The investor had his own vision of the interior arrangement with the living area on the first floor. Additionally, he wanted to place a house in the middle of the plot, far away from the river, where a marina was supposed to be. We decided to wrap functions arranged by the client and connect: entry, house and marina. It brought us to the idea of the ribbon, which was stretched across the entire area. First, from the entry as a road, then twisted andshaping ceilings and walls of the house,...

    Project details
    • Year 2017
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 50 users