leyLines

2016 Warsaw / Poland / 2016

0
0 Love 416 Visits Published

The original functional layout was redesigned to optically open the space. The living room and the kitchen, together with the corridor have made up one integrated space that favours comfort of use. Using these sets of colours and materials as contrasts, have emphasized the vigorous nature of the interiors. A multi-functional turning totem located in the hall adds to the dynamic nature of the interior, while ceiling gaps are also used for lighting.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The original functional layout was redesigned to optically open the space. The living room and the kitchen, together with the corridor have made up one integrated space that favours comfort of use. Using these sets of colours and materials as contrasts, have emphasized the vigorous nature of the interiors. A multi-functional turning totem located in the hall adds to the dynamic nature of the interior, while ceiling gaps are also used for lighting.

    Project details
    • Year 2016
    • Work started in 2015
    • Work finished in 2016
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Furniture design
    Archilovers On Instagram