Corner Extension in Surrey

London / United Kingdom / 2015

0
0 Love 412 Visits Published

This project involves a double storey extension to a house, built around 1940. The position on the site and the design have been developed in order to have a gentle transition between the existing brick-made fabric and the new addition, and to give the best connection with the rear garden. The completely frameless glazed corner junction on two floors together with the full height sliding shading devices become the main architectural feature of this project.

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This project involves a double storey extension to a house, built around 1940. The position on the site and the design have been developed in order to have a gentle transition between the existing brick-made fabric and the new addition, and to give the best connection with the rear garden. The completely frameless glazed corner junction on two floors together with the full height sliding shading devices become the main architectural feature of this project.

    Project details
    • Year 2015
    • Client Private
    • Status Unrealised proposals
    • Type Single-family residence / Country houses/cottages / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram