house in cornwall

United Kingdom / 2006

0
0 Love 756 Visits Published

A new build family house located on a steep woodland slope and a small cliff overlooking the Fowey Estuary on the south Cornish coast.The linear plan arcs slightly to follow the land contours while the timber structure is cut into the slope and reinstated by a flat planted roof. Pencalenick House has won numerous awards including the RIBA South West Award 2009


enclosed area 550m/sq

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    A new build family house located on a steep woodland slope and a small cliff overlooking the Fowey Estuary on the south Cornish coast.The linear plan arcs slightly to follow the land contours while the timber structure is cut into the slope and reinstated by a flat planted roof. Pencalenick House has won numerous awards including the RIBA South West Award 2009 enclosed area 550m/sq

    Project details
    • Year 2006
    • Status Completed works
    Archilovers On Instagram