C15 Apartment

Valencia / Spain / 2017

3
3 Love 598 Visits Published

Within an apartment of a new dwelling building, we are involved to change aesthetics and space with minimal intervention and a single premise, the amplitude.


 After studying the original distribution, we decided that removing one wall and improving the connection with the kitchen was enough to satisfy the needs of our clients.


 Meanwhile we should change the feelings the apartment transmitted. That is why we decided to unify in white all the paraments, so we could highlight the sobriety of the chosen furniture, noble materials combined with black touches we used to balance the space, always trying put in the foreground the amplitud and the space clarity.

3 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Within an apartment of a new dwelling building, we are involved to change aesthetics and space with minimal intervention and a single premise, the amplitude.  After studying the original distribution, we decided that removing one wall and improving the connection with the kitchen was enough to satisfy the needs of our clients.  Meanwhile we should change the feelings the apartment transmitted. That is why we decided to unify in white all the paraments, so we could highlight the...

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2017
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture / Lighting Design / Lofts/Penthouses
    Archilovers On Instagram
    Lovers 3 users