Lincoln Center Renovation

Light Filled Pied-a-Terre New York / United States / 2013

0
0 Love 244 Visits Published

A generic 1960’s vintage apartment was transformed into an airy jewel box with expansive views of Central Park and the city beyond. The brief from the client included maximizing light, creating a double vanity in the master bath, and keeping the palette soft and soothing. The success of this project was a consistent vision and seamless aesthetic communication with the client even though her first language is not English. A true testament to client satisfaction, this pied-a-terre is one of her two favorite homes amongst several others.

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    A generic 1960’s vintage apartment was transformed into an airy jewel box with expansive views of Central Park and the city beyond. The brief from the client included maximizing light, creating a double vanity in the master bath, and keeping the palette soft and soothing. The success of this project was a consistent vision and seamless aesthetic communication with the client even though her first language is not English. A true testament to client satisfaction, this pied-a-terre is one of...

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2012
    • Work finished in 2013
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design
    Archilovers On Instagram