Bleecker Loft

New York / United States / 2018

12
12 Love 1,545 Visits Published

The existing stair isolated the kitchen from the living room, which was relocated to open the floor plan and maximize the amount of natural light and ventilation for all spaces.


A feature wall below the staircase incorporates storage, a small office, and media center hidden behind large panels finished to match the kitchen cabinetry. A pallet of white oak, white quartz, and painted brick was utilized to maximize the sense of openness throughout the apartment.

12 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The existing stair isolated the kitchen from the living room, which was relocated to open the floor plan and maximize the amount of natural light and ventilation for all spaces. A feature wall below the staircase incorporates storage, a small office, and media center hidden behind large panels finished to match the kitchen cabinetry. A pallet of white oak, white quartz, and painted brick was utilized to maximize the sense of openness throughout the apartment.

    Project details
    • Year 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Lofts/Penthouses
    Archilovers On Instagram
    Lovers 12 users