SAXUN BIOCLIMATIC PERGOLA INSTALLED IN THE COAST OF ALICANTE

El Campello / Spain

0
0 Love 447 Visits Published

The product which we present today, taken from the gallery, is a Saxun Bioclimatic Pergola that has been installed in an exclusive home in the coast Alicante.


 



As you can appreciate, it has been adapted to be fixed between walls, adding columns to help secure the structure. The slats remain perpendicular to the wall and it incorporates a free drainage system to prevent rain water from damaging the product.


 



The Saxun Bioclimatic Pergola is ideal for being able to enjoy a terrace all year round, as it becomes a natural temperature regulator with the ability of effectively keeping the space protected from bothersome sun rays, rain or snow.


 



Its trademark perimeter brush stops side rains while preventing the water from reflecting off the structure and bothering those inside. The rubber part of the brush waterproofs the space between the slats, ensuring that water cannot get through to the inside. Furthermore, it uses the free drainage system to prevent rain water from damaging the structure.


 



Its design - in which straight, timeless and minimalist lines predominate - is intended to adapt to any architectural style, fitting in perfectly in extremely different places such as villas, bungalows or lofts.


 



Its motorised operation with a 24VCC motor hidden discreetly between the slats and frame, allows for a safe and convenient control of the pergola, making it easy to adjust in the face of any sudden change in the weather.


 



Saxun Bioclimatic Pergola is a structure that is designed not only to create a pleasant and comfortable space for all those who enjoy it. But also saves energy as its installation reduces the use of electric systems that control temperature.


 



Furthermore, it is the ideal solution for having a more habitable space in the home without the need for lengthy and costly works. An option that is designed to increase a home´s living space and to give it a small touch of design.


 



For more information, visit www.pergolabioclimaticasaxun.com

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The product which we present today, taken from the gallery, is a Saxun Bioclimatic Pergola that has been installed in an exclusive home in the coast Alicante.   As you can appreciate, it has been adapted to be fixed between walls, adding columns to help secure the structure. The slats remain perpendicular to the wall and it incorporates a free drainage system to prevent rain water from damaging the product.   The Saxun Bioclimatic Pergola is ideal for being able to enjoy a terrace...

    Project details
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Single-family residence / Chalets, Mountains houses
    Archilovers On Instagram