Aperol Apartment

Dbayeh / Lebanon / 2007

4
4 Love 867 Visits Published

An apartment for a young couple. The architecture of its plan includes an oblique form, which was the main line for structuring the circulation and the separations that helped in creating interesting volumes. The finishes in this 200sqm apartment is comprised of natural stones for the floor and some walls and a mix of dark and light wood cladding. These materials provided contrast to the space while remaining calm and warm at the same time.

4 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    An apartment for a young couple. The architecture of its plan includes an oblique form, which was the main line for structuring the circulation and the separations that helped in creating interesting volumes. The finishes in this 200sqm apartment is comprised of natural stones for the floor and some walls and a mix of dark and light wood cladding. These materials provided contrast to the space while remaining calm and warm at the same time.

    Project details
    • Year 2007
    • Work started in 2006
    • Work finished in 2007
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Furniture design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 4 users