House interior in Vasaros street, Vilnius

Vilnius / Lithuania / 2017

8
8 Love 828 Visits Published

Our task was to modify the house plan and redesign its interior to fit the needs of a three-person family.


Cooking zone was relocated closer to the living room whereas the former kitchen space was replaced with a bathroom. Accordingly, the wardrobe was installed where previously there was a bathroom.


Blue colour is repeated throughout the home to complement the dominant light tones. Much attention has been given to the natural and painted wood textures as well as textile combinations.

8 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Our task was to modify the house plan and redesign its interior to fit the needs of a three-person family. Cooking zone was relocated closer to the living room whereas the former kitchen space was replaced with a bathroom. Accordingly, the wardrobe was installed where previously there was a bathroom. Blue colour is repeated throughout the home to complement the dominant light tones. Much attention has been given to the natural and painted wood textures as well as textile combinations.

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2016
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 8 users