AB House

The AB refurbshiment project starts from the client's wish to have a complete use of three levels of the house. Ravenna / Italy / 2018

8
8 Love 1,085 Visits Published

Crossing the entrance, through a small vestibule, is accessed to the living area with an office area and a relaxation one directly connected to the garden.


Right from the start, the monochromatic colors are characterized by the white walls and the wooden color of the parquet.


The fulcrum of the intervention is the progress of the staircase through which a zenithal light permeates the spaces in front of it: on the second level there are the dining and living spaces connected to each other and the bedrooms, while the conclusion of the path is a small relaxing alcove located on the upper level.

8 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Crossing the entrance, through a small vestibule, is accessed to the living area with an office area and a relaxation one directly connected to the garden. Right from the start, the monochromatic colors are characterized by the white walls and the wooden color of the parquet. The fulcrum of the intervention is the progress of the staircase through which a zenithal light permeates the spaces in front of it: on the second level there are the dining and living spaces connected to each other and...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 8 users