provalentia

agencia de viajes Valencia / Spain / 2016

3
3 Love 594 Visits Published

margarita contacted us so that we helped with the reform and expansion of its valence travel agency. the previous state of the agency, included a separated by a courtyard offices. this prevented a direct relationship of its workers, in addition to the discomfort that supposed to be coming and going continuously.


the new retail project deals with joining the two pieces of the office with a glass roof. also through interior design project we achieve to rearrange space and distribute the different units. This new space has a designed interior furnishings, understood as architecture detail, in order to organize and store the elements of these offices while creating a relaxed atmosphere for work. also they took into account the needs of women workers when saving and heat lunches and snacks to take to work through a closet we like to call coffice and referred to when making coffee (coffee) in the office (office).


oak wood floor and furniture was chosen to make them as possible in matching hue to homogenize space. combined with white lacquered furniture and walls to get as much light as possible through the reflection.


valencia, spain.
86 m2
photos by daniel rueda cuerda
2016


 


margarita contactó con nosotros para que la ayudáramos con la reforma y ampliación de su agencia de viajes en valencia. el estado previo a las obras, comprendía unas oficinas separadas entre sí por un patio interior. esto impedía una relación directa entre sus trabajadoras, además de la incomodidad que suponía estar saliendo y entrando continuamente.


el nuevo proyecto de retail se ocupa de unir ambas piezas de oficina mediante una cubierta acristalada. a su vez y a través del proyecto de interiorismo se logra ordenar el espacio y distribuir las diferentes dependencias. este interiorismo posee un mobiliario pensado, entendido como una arquitectura de detalle, con el fin de organizar y almacenar los elementos propios de estas oficinas a la vez que genera una atmósfera relajada para trabajar. también se tuvieron en cuenta las necesidades de las trabajadoras a la hora de guardar y calentar los almuerzos y snacks que se llevan al trabajo mediante un armario al que nos gusta llamar coffice y que alude la hora de tomar café (coffee) en la oficina (office).


la madera de roble del suelo y la de los muebles se eligió para que fueran lo más coincidentes posible en tonalidad para homogeneizar el espacio. se combinan con el blanco del lacado del mobiliario y paredes para conseguir la mayor cantidad de luz posible a través del reflejo.


valencia, españa.
86 m2
fotos daniel rueda cuerda
2016

3 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    margarita contacted us so that we helped with the reform and expansion of its valence travel agency. the previous state of the agency, included a separated by a courtyard offices. this prevented a direct relationship of its workers, in addition to the discomfort that supposed to be coming and going continuously. the new retail project deals with joining the two pieces of the office with a glass roof. also through interior design project we achieve to rearrange space and distribute the...

    Project details
    • Year 2016
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Offices/studios / Showrooms/Shops / Interior Design / Custom Furniture / Furniture design / Product design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 3 users