Brighton Bunker

Melbourne / Australia

8
8 Love 1,757 Visits Published

The rear area of this residence did not meet the requirements of a highly active family. With foresight in mind, the area was reconfigured to provide amenities for four children, parents and friends.


An existing outdoor living space was extended to include a honed masonry fireplace, AV hub and portable lounge. A timber landing separates the spa and lap pool, the pool widening at one end to provide a deeper diving area. A plywood clad bunker at the end of the pool is orientated back towards the house; lounges, planter and recessed bar fridge all provide a pool side haven for children and adults. A powder room at the rear of the bunker and an adjacent recreation terrace further contribute to a flexible and functional project.

8 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The rear area of this residence did not meet the requirements of a highly active family. With foresight in mind, the area was reconfigured to provide amenities for four children, parents and friends. An existing outdoor living space was extended to include a honed masonry fireplace, AV hub and portable lounge. A timber landing separates the spa and lap pool, the pool widening at one end to provide a deeper diving area. A plywood clad bunker at the end of the pool is orientated back towards the...

    Project details
    • Status Completed works
    • Type Leisure Centres
    Archilovers On Instagram
    Lovers 8 users