Greenwich Village Apartment

New York / United States / 2015

15
15 Love 1,027 Visits Published

Berg Design redesigned this Greenwich Village apartment to expose as much of the apartment to natural light. The new plan revolves around a vast living area and kitchen relocated adjacent to oversized windows. Industrial sized steel and glass doors were used to bring natural light into interior spaces.


Hand plastered walls, a rough concrete partition, waxed raw steel and reclaimed pallet oak floors complete a careful selection of artisan finishes. For the master bathroom, spa like tranquility was achieved through the use of raw slate clad shower walls and an aromatic teak shower floor.

15 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Berg Design redesigned this Greenwich Village apartment to expose as much of the apartment to natural light. The new plan revolves around a vast living area and kitchen relocated adjacent to oversized windows. Industrial sized steel and glass doors were used to bring natural light into interior spaces. Hand plastered walls, a rough concrete partition, waxed raw steel and reclaimed pallet oak floors complete a careful selection of artisan finishes. For the master bathroom, spa like tranquility...

    Project details
    • Year 2015
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Refurbishment of apartments
    Archilovers On Instagram
    Lovers 15 users