AP Apartment

Valencia / Spain / 2017

1
1 Love 781 Visits Published

The project starts with a young couple ready to go one step further. Located in a centric district of Valencia, we have to create a home to last.


The project strategy is based in a simple decision of separating the space in two different areas, night and day, understood as the full and the empty of the space. Once we get into the apartment we see an open, flexible and well-lit space that leads us towards the room area along a big closet wich connects both parts of the project.


Three materials where chosen, walnut wood, glass and white. We kept the elegant of the wood while we tried to decontextualize the set, putting in foreground the personality of the people who will live the house over the years.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The project starts with a young couple ready to go one step further. Located in a centric district of Valencia, we have to create a home to last. The project strategy is based in a simple decision of separating the space in two different areas, night and day, understood as the full and the empty of the space. Once we get into the apartment we see an open, flexible and well-lit space that leads us towards the room area along a big closet wich connects both parts of the project. Three materials...

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2016
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users