TEE HAI

Offices and VIP Lounge Singapore / Singapore

1
1 Love 558 Visits Published

The design of Tee Hai’s headquarters was inspired by the beliefs of its founder, in tandem with the company's guiding principles, one of which is having people at the centre of their corporate philosophy. We worked closely with Tee Hai’s internal design team to achieve the highest standards of well-being, paying special attention to the final user experience in the office environment.


The office features a series of transparent meeting rooms and open-plan workspaces that are linked to a staff club area, flooded by natural light and facing a tropical sky garden. The VIP pod and lounge form a unique compartment, which, like a little jewel, is located on the extremity of the office wing. There, the interior represents the synthesis between workplace design and hospitality, creating a new environment where one can work with customers and entertain them at the same time. The custom-made furniture and selection of finishes generate a bespoke residential ambiance, while the overall architectural design is modern and sleek.

1 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The design of Tee Hai’s headquarters was inspired by the beliefs of its founder, in tandem with the company's guiding principles, one of which is having people at the centre of their corporate philosophy. We worked closely with Tee Hai’s internal design team to achieve the highest standards of well-being, paying special attention to the final user experience in the office environment. The office features a series of transparent meeting rooms and open-plan workspaces that are linked...

    Project details
    • Client Tee Hai Chemicals
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Corporate Headquarters / Offices/studios
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users