Grove Hill

London / United Kingdom

0
0 Love 328 Visits Published

SAM Architects have been appointed to extend the ground floor and loft of a Victorian house in Camberwell for a client desiring a spacious free flowing and flexible living environment.


A lightweight glass volume is introduced on the ground floor comprised of crittall windows which span across the full width of the facade. Internally, the entire floor has been opened up to provide a generous, flexible space extending from the front to the back of the house with the kitchen concealed behind folding doors within a large timber unit


The loft extension follows the same design language used on the ground floor and provides a bright new space that looks across the surrounding rooftops and gardens.


 


 

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    SAM Architects have been appointed to extend the ground floor and loft of a Victorian house in Camberwell for a client desiring a spacious free flowing and flexible living environment. A lightweight glass volume is introduced on the ground floor comprised of crittall windows which span across the full width of the facade. Internally, the entire floor has been opened up to provide a generous, flexible space extending from the front to the back of the house with the kitchen concealed behind...

    Project details
    • Status Current works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram