Higashiomi House

Ōtsu / Japan / 2017

7
7 Love 1,181 Visits Published

This project is from married couple who lived in an apartment house in town.   This house is a flat building and for a retirement house.   The clients hoped to live in a country feeling the change of the seasons at ease.   So, I arranged the space in which they enjoyed the change of the seasons and time.   The house is suitable for the change of the seasons.


   I gave the client enough empty space of the ground daringly to enable them to plant tree little by little or to try home garden.   There’re grids for blinder and dirt floor in north face toward a road.   And the south face is leafy with gardens and there’s highside-light, so the space is rich with the change of the seasons.

7 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This project is from married couple who lived in an apartment house in town.   This house is a flat building and for a retirement house.   The clients hoped to live in a country feeling the change of the seasons at ease.   So, I arranged the space in which they enjoyed the change of the seasons and time.   The house is suitable for the change of the seasons.    I gave the client enough empty space of the ground daringly to enable them to plant...

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2016
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Custom Furniture / Lighting Design / Furniture design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 7 users