Apartment renovation in Turin

Turin / Italy / 2017

4
4 Love 675 Visits Published

The space is characterized by a consistent series of vertical wooden slats that provide both aesthetic and functional purposes. The slats serve to conceal doors and hinges, and is utilized to serve as partitions as well. The wooden slats extend from the main living area into the bedroom to act as the headboard, and into the bathroom as well to create a contrasting accent.

4 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The space is characterized by a consistent series of vertical wooden slats that provide both aesthetic and functional purposes. The slats serve to conceal doors and hinges, and is utilized to serve as partitions as well. The wooden slats extend from the main living area into the bedroom to act as the headboard, and into the bathroom as well to create a contrasting accent.

    Project details
    • Year 2017
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture / Refurbishment of apartments
    Archilovers On Instagram
    Lovers 4 users