KESHILLI I QARKUT DURRES

RIKONSTRUKSION DHE SHTESE KATI Durres / Albania / 2011

1
1 Love 1,951 Visits Published

Detyra e projektimit kishte per qellim rikonstruksionin e godines, rishikimin e fasades dhe shtesen e katit me destinacion zyra dhe salle konferencash.

1 users love this project
Comments
  comment
  Enlarge image

  Detyra e projektimit kishte per qellim rikonstruksionin e godines, rishikimin e fasades dhe shtesen e katit me destinacion zyra dhe salle konferencash.

  Project details
  • Year 2011
  • Work started in 2009
  • Work finished in 2011
  • Client KESHILLI I QARKUT DURRES
  • Status Completed works
  • Type Government and institutional buildings / Town Halls / Office Buildings
  Archilovers On Instagram
  Lovers 1 users