coffix

Athens / Greece / 2017

20
20 Love 2,201 Visits Published

studiomateriality designed coffix based on the belief that coffee can always fix your day.


The designers utilised shiny, white tiles, pink ceiling and light blue floor with the aim of creating a space that looks like a funky laboratory. The staff makes and serves coffee wearing white overalls and colourfull silkscarves. A lightbox placed on the wall will keep you company while you enjoy your coffee.


The silkscarves and the lightbox are also designed by studiomateriality.


 

20 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    studiomateriality designed coffix based on the belief that coffee can always fix your day. The designers utilised shiny, white tiles, pink ceiling and light blue floor with the aim of creating a space that looks like a funky laboratory. The staff makes and serves coffee wearing white overalls and colourfull silkscarves. A lightbox placed on the wall will keep you company while you enjoy your coffee. The silkscarves and the lightbox are also designed by studiomateriality.  

    Project details
    • Year 2017
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Bars/Cafés
    Archilovers On Instagram
    Lovers 20 users